Gå videre til innhold
Jetpak Group selger Jetpak Borg til PostNord AS

Pressemelding -

Jetpak Group selger Jetpak Borg til PostNord AS

Jetpak har i dag inngått avtale om salg av 100 prosent av aksjene i transport- og logistikkselskapet Jetpak Borg AS til PostNord AS. Salget er en del av Jetpaks strategi i forbindelse med fokus på videre utvikling av fly-, ekspress-, bud- og distribusjonsvirksomheten.

Jetpak Borg er et velrennomert transport- og logistikkselskap i Norge. Selskapet tilbyr skreddersydde løsninger for nattleveranser med langtransport til bilforhandlere, verksteder og tilhørende bransjer i Norge. Det unike distribusjonssystemet omfatter langtransport fra sentrale lagre i Skandinavia til mer enn 500 mottakere i Norge i løpet av én natt. Selskapet har fraktterminal i Sarpsborg og omsetter årlig for cirka 120 millioner NOK.

Jetpak Borg var frem til dagens transaksjon et datterselskap av Jetpak Norge AS som inngår i Jetpak Group som eies av private equity-selskapet Polaris.

- Jeg er stolt av utviklingen i selskapet. Selskapet og dets kunder kommer i PostNord til å ha en langsiktig strategisk aktør for å videreutvikle hva vi har bygget opp i Jetpak Borg, og salget styrker Jetpak Borgs posisjon i markedet. Samtidig kan vi i Jetpak konsentrere oss om vår kjernevirksomhet knyttet til ekspress med fly og bud, sier Henrik Ringmar, CEO og konsernsjef for Jetpak Group.

-Vi fortsetter med å realisere vår strategi, for å skape helhetsløsninger og grenseoverskridende logistikkapasitet i Norden. Oppkjøpet av Jetpak Borg er et viktig tilskudd til vår fremgangsrike logistikkvirksomhet i Norge, sier Håkan Ericsson, administrerende direktør og konsernsjef for PostNord.

-Jetpak Borg er et veldrevet selskap med solid kompetanse. Med oppkjøpet styrker vi ytterligere vår posisjon i det norske logistikkmarkedet, sier Robin Olsen, som er administrerende direktør for PostNord AS. 

Transaksjonen forutsetter godkjennelse fra konkurransemyndighetene i Norge.

For ytterligere informasjon:

Henrik Ringmar

CEO og konsernsjef for Jetpak Group.

+46 8 555 852 20

henrik.ringmar@jetpak.se

Håkan Ericsson

CEO og konsernsjef for PostNord

via PostNord Medierelationer, tel (+46) 08-23 10 10

Emner

Tags


Jetpak er det enkle og raskeste alternativet for prioriterte leveranser dør-til-dør. Vi tilbyr løsninger for både spontane transportbehov og skreddersydd logistikk. Selskapet drives av egen organisasjon med utvalgte franchisetakere og agenter i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Jetpak finnes på mer enn 140 stasjoner i Norden, råder over cirka 700 bud- og lastebiler og tilbyr 3 800 flyavganger pr døgn. Jetpak eies av Polaris Private Equity. Jetpak. Les mer på www.jetpak.no

Pressekontakt

Rasmus Enderslev

Rasmus Enderslev

Pressekontakt Sales Manager +45 413 22700

Relaterte nyheter