Gå videre til innhold
​Jetpak lanserer unik bestillings-app

Pressemelding -

​Jetpak lanserer unik bestillings-app

Nå lanserer Jetpak sin bestillings-app. Her kan kundene enkelt bestille en transport via smarttelefonen sin og deretter i sanntid spore den hele veien frem til levering. Appen er primært rettet mot kunder som bestiller hver dag og ønsker en enkel og rask løsning. Det finnes allerede andre track and trace-applikasjoner på markedet, men det som gjør Jetpaks app unik er at hele bestillingen kan foretas direkte i appen. Allerede i fjor høst lanserte Jetpak appen Jetpak Drive, en sjåfør-app utviklet for å gi kundene bedre opplevelser. Som Nordens raskest transportselskap er det naturlig for oss å ville tilby den raskeste og enkleste bestillingsmåten, lett tilgjengelig for alle i form av en app.

Jetpaks ledeord er «enkelt, raskt og presis», og disse verdiene har også vært sentrale i utviklingen av appen. For dette er en brukervennlig app, med et enkelt grensesnitt og få trinn brukeren må gjennomføre for å foreta en bestilling. Applikasjonen er utviklet i samarbeid med vår IT-leverandør Softronic.

"Fokus for dette prosjektet har alltid vært våre kunders behov. Formålet med appen er å forenkle bestillingsprosessen, og å gjøre den så rask og enkel som mulig. Dette er en av mange ting vi jobber med for å stadig kunne gi kundene våre bedre opplevelser. I siste instans er jo alt det vi gjør rettet mot å gjøre livet enklere for kundene våre", sier Tiina Grönroos, Customer Experience Manager i Jetpak.

Jetpak tilbyr tidskritiske samme dag-forsendelser og er vant til at mottakerne venter utålmodig på leveransene sine. Appen gjør det nå mulig for kundene å bestille, spore transporten sin i sanntid og få informasjon om nøyaktig når levering vil finne sted.

Applikasjonen gir også e-handelskunder mulighet til å følge leveransene sine. E-handel er et område der Jetpak satser stort, og her tilbys logistikkløsninger for både samme dag- og neste dag leveranser.

"I den første versjonen av appen kan du spore leveransen din og få oppdateringer i sanntid gjennom hele transportkjeden. Vi vil fortsette å utvikle nye, innovative funksjoner og i fremtidige versjoner skal kundene kunne integrere sine aktuelle leveranser. For eksempel, skal man kunne endre leveringsadresse og leveringstid, men også å "snooze" en transport er en funksjon vi ønsker å utvikle. For bestillingsdelen er Jetpaks app helt unik. Vi har ennå ikke funnet noen app for bestilling av transporter som overgår vår apps enkle brukergrensesnitt, " sier Sebastian Leth, Product Manager hos Jetpak.

Appen er tilgjengelig på App Store for iOS. Senere i år vil den også bli lansert for Android. Du kan lese mer om bestillings-appen på hjemmesiden vår.

For å få mer informasjon kan du kontakte:

Sebastian Leth

Product Manager, E-Commerce Distribution & Logistics

+46 73 368 52 01

sebastian.leth@jetpak.se


Tiina Grönroos

Customer Experience Manager

+46 73 368 52 17

tiina.gronroos@jetpak.com

Related links

Emner

Tags


Jetpak-gruppen tilbyr Nordens raskeste dør-til-dør tjenester med fokus på 0-12 timer. Tjenestene dekker dels spontanbehov for raske bud- og flytransporttjenester, dels skreddersydde distribusjons- og logistikkløsninger. Selskapet drives av egen organisasjon med utvalgte franchisetakere og agenter i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Jetpak finnes på mer enn 140 stasjoner i Norden, råder over cirka 700 bud- og lastebiler og tilbyr 3 800 flyavganger pr døgn. Omsetningen i 2014 var 800 MSEK. Jetpak eies av Polaris Private Equity.

Pressekontakt

Rasmus Enderslev

Rasmus Enderslev

Pressekontakt Sales Manager +45 413 22700

Relaterte nyheter