Følg Jetpak Norge AS

Ny administrerende direktør i Jetpak Norge

Pressemelding   •   jan 14, 2014 09:49 CET

Bernd Keller er ansatt som ny administrerende direktør i Jetpak Norge AS fom. 1. april 2014. Med lang fartstid i bransjen blir Keller sentral i Jetpak Norges utvikling i årene som kommer.

- Jetpak er er et av de mest spennende logistikk selskapene i Norge. Selskapet er godt posisjonert, har svært kompetente medarbeidere og ikke minst et stort nettverk av dyktige og engasjerte samarbeidspartnere. Jeg ser frem til å være med og videreutvikle Jetpak sammen med nye og gamle kollegaer, sier Bernd Keller.

Bred bransjekunnskap

Bernd Keller har lang fartstid i bransjen og har også tidligere jobbet i Jetpak Norge fra 2001-2011. I denne perioden var han i ulike nøkkelroller innenfor forretningsutvikling og operasjonell drift. Han var med dette med på å bygge opp Jetpak Norge til et av Norges ledende selskaper innenfor raske og sikre leveranser.

Keller kommer fra stillingen som Direktør i Grønn Vekst i selskapet Høst Verdien i avfall AS.

- Vi er veldig glade for å ha fått Bernd Keller med på laget. Hans erfaring  vil komme godt med i arbeidet med å utvikle Jetpak Norge i årene som kommer, sier Henrik Ringmar CEO i Jetpak Group AB.

Jetpak-gruppen tilbyr Nordens raskeste dør-til-dør tjenester med fokus på 0-12 timer. Tjenestene dekker dels spontanbehov for raske bud- og flytransporttjenester, dels skreddersydde distribusjons- og logistikkløsninger. Selskapet drives av egen organisasjon med utvalgte franchisetakere og agenter i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Jetpak finnes på mer enn 140 stasjoner i Norden, råder over cirka 700 bud- og lastebiler og tilbyr 3 800 flyavganger pr. døgn. Omsetningen i 2011 var mer enn 850 MSEK. Jetpak eies av Polaris Private Equity.


Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.